Ca L'Herminda Esdeveniments privats

Organització d’esdeveniments

Privatitzeu la vostra experiència

Privatitzeu la vostra experiència a Ca l’Herminda o a la Bambola en motiu del vostres esdeveniments. Ja sigui per una festa d’aniversari, un seminari o un àpat amb amics, proposem diverses sales on podreu gaudir del millor servei per atendre les seves necessitats.
De la ma dels millors professionals, podreu gaudir d’una experiència gastronòmica feta a mida i adaptada a les necessitats de cada ocasió.
Per a més informació i reserves, si us plau, contacteu-nos per telèfon o correu electrònic.

Ca l’Herminda

Amb capacitat de fins a 60 persones, el restaurant Ca l’Herminda disposa de 3 sales principals i un balcó orientat a primera línia de mar amb capacitat de fins a 6 comensals. L’estructura permet organitzar esdeveniments privats de tot tipus en un ambient clàssic i decoració marinera típic del Port de la Selva. Totes les sales disposen de música, llum graduable, aire condicionat i connexió Wifi.

Bambola

Un espai modern i acollidor amb un típic estil italià. El restaurant Bambola disposa de 2 sales a diferent nivell amb capacitat de fins a 35 persones. La cuina oberta, així com l’espai de la botiga, fan d’aquest restaurant un indret perfecte per celebracions i esdeveniments acompanyats de menjar més frugal, amb canapès y tapes. La Bambola disposa de música, aire condicionat i connexió Wifi.